Вівторок, 23.04.2024, 19:43Вітаю Вас Гість | RSS
Школа "Надія"
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 7 » Підсумки оздоровлення 2015
05:53
Підсумки оздоровлення 2015

Цікавим, змістовним, різноплановим, широкомасштабним пройшов відпочинок учнів Чернігівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Надія» на базі тимчасового Центру оздоровлення і дозвілля дітей та підлітків, створеного при школі. Структурними підрозділами Центру  були табір з денним перебуванням дітей «Веселка», мовні загони з англійської мови, 4 дитячі майданчики, спортивно-трудовий загін.

               Керівником Центру дозвілля призначена заступник з виховної роботи Овчаренко І.А. , начальником табору працювала Волошина Н.Д., педагог-організатор,  керівником спортивно-трудового загону - педагог-організатор Носко І.М., керівником дитячого майданчика - педагог-організатор Поваренко Я.О., керівником мовного табору – вчитель англійської мови Савченко В.О. Кожен структурний підрозділ Центру оздоровлення і дозвілля працював на підставі свого Положення. Оздоровчо-виховний процес та процес відпочинку у Центрі  здійснювався  з  урахуванням  індивідуальних можливостей, інтересів і здібностей дітей,  їх віку, психофізичних особливостей та стану здоров'я. 

            Учні 8 класу Кононихіна Д., Колода А., Боровик С., В’язова О., Овчаренко А., Солод А. взяли участь  у тимчасовій щотижневій мовній дитячій школі-експедиції «Шлях до Європи» на базі турбази «Дніпрянка» КЗ «Центр туризму»  м.Запоріжжя з 02 по 07 червня 2015 року.

            Найбільше вражень школярі отримали при відвідуванні туристичної бази «Великий став» в с. Салтичія, де змогли познайомитися з об’єктами мегалітичної культури, які дійшли до наших днів та розташовані на усіх континентах світу, відвідати гору Оба-таш, переглянути реконструкцію обрядів та ігор народів, що населяли степ у різні історичні епохи та отримали безліч позитивних  емоцій від кінних прогулянок, рибалки та комфортабельного відпочинку. Щира подяка організаторам цього проекту. Навіть не віриться, що в нашому районі є таке чудове місце, де можна відпочити на європейському рівні.

В школі проведена робота по залученню коштів підприємств, фермерських господарств району, батьків та спонсорів для організації змістовного відпочинку у пришкільному таборі денного перебування дітей.

Щоб затишно, цікаво і весело організувати дозвілля дітей в таборі посприяли депутати обласної,  районної та селищної рад Гогунський А.В., Яцун В.С., Мормиль В.Г., Барканов Б.Б. 

            Адміністрація школи, керівники структурних підрозділів Центру дозвілля і оздоровлення, працівники табору з денним перебуванням дітей, діти та їх батьки висловлюють подяку керівникам сільськогосподарських підприємств Гогунському А.В., Ліферу О.В., Дем’яненко О.Ф., директору Чернігівського заводу продтоварів Худичу В.В., директору ЧП «Губенко» Губенко М.Г., приватному нотаріусу Пузановій Н.А., приватним підприємцям Швецю С.О., Швецю Д.О., Дребот Ж.Ю., Шаповалу О.В., Стеценко І.В., Стеценко О.В., Бороді А.А., Богдан Т.В., Пазузі І.В., Кузнецовій М.В., Нєтковій М.О., батькам випускників 11-х класів.

Також вдячні  відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської РДА (начальник Отрода В.В.) та селищній раді (Кордію А.М. та Кривонос Т.Г.) за надану допомогу щодо доправлення дітей та підлітків до місць оздоровлення та відпочинку протягом літнього оздоровчого періоду 2015 року.

 

                      Л.Стрижеус, директор Чернігівської СШ «Надія»

Переглядів: 520 | Додав: sinkan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples